Kerkohet ndihmes elektroaut

Jemi te interesuar per te punesuar nje Ndihmes Elektroaut.

Te kete studiuar ne Shkollen Harri Fultz per degen Elektro auto;

Te kete pervoje pune minimumi 6 muaj;

Te kete deshire per te punuar dhe per tu rritur profesionalisht;

Mosha deri ne 25 vjec;

 

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required