Kerkohet ndihmes elektroaut

Jemi te interesuar per te punesuar nje Ndihmes Elektroaut.

Te kete studiuar ne Shkollen Harri Fultz per degen Elektro auto;

Te kete pervoje pune minimumi 6 muaj;

Te kete deshire per te punuar dhe per tu rritur profesionalisht;

Mosha deri ne 25 vjec;

 

1 comment

Andrea Rozani said:

Reply
April 12, 2018 at 10:38 am

Prsh isha interesuar per ndihmes elektroauto..
Jam 20 vjet, shkoollen per elektroauto tek ATC. Pervoje pune si ndihmes.
0676245099

Write a Comment

Fields with * are required

Leave a Reply to Andrea Rozani Cancel reply