Miresevini

Firma RED Shpk u krijua ne Tirane ne Tetor te vitit 2000 per te ofruar sherbim ne tregun e pjeseve te kembimit per kamione, autobuse dhe trailera.

Megjithese kapitali fillestar i investuar ishte shume modest, duke kombinuar punen e kualifikuar te stafit me cilesine e garantuar dhe eksperiencen shumevjecare te furnitoreve tane Gjermane, shume shpejt RED Shpk u identifikua ne treg si nje nga burimet me serioze te furnizimit me pjese kembimi per kamione.

Pjese kembimi

Red shpk ka nje experience shumvjecare ne importin dhe tregtimin ne tregun Shqiptar te pjeseve te kembimit per Kamiona, Autobuse […]

READ MORE -

Servis i kualifikuar

Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; […]

READ MORE -

Asistence

Me eksperiencen qe kemi, si dhe me ndihmen e programeve te ndryshme profesionale, ju informojme per frekuencen e nderrimit te […]

READ MORE -