Kerkohet mekanik xhenerik me pervoje pune

Firma jone ka nevoje per mekanike xhenerike

1. Te jene mosha maksimale 40 vjec
2. Te kete te pakten 5 vite experience si mekanik me kamione.
3. Te njohe shume mire sistemet baze te kamionit, frenat, drejtimin, suspensionin.
4. Te jete I afte te punoje ne grup dhe I komunikueshem.
5. Preferohen ata kandidate qe jane me vendbanim ne rrethin e Tiranes ose Durresit

Per me shume informacion mund te kontaktoni te menu kontakt

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required