Asistence

wabco-asistanceMe eksperiencen qe kemi, si dhe me ndihmen e programeve te ndryshme profesionale, ju informojme per frekuencen e nderrimit te mallrave te konsumit si filtra, vajra, rripa transmisioni, apo per kontrollet e nevojshme periodike qe rekomandohen per mirfunksionimin e mjetit Tuaj.

Po ashtu ju ndihmojme te identifikoni pjeset e kembimit si dhe ju sugjerojme menyren e gjetjes se tyre per pjeset qe nuk i kemi ne stok. Ne bashkepunim me firmat Wabco, Hella, DieselTechnic dhe Bergkraft mundesojme edhe porosi te shpejta te cilat mbrrijne ne destinacion me UPS apo DHL brenda 5 diteve pune pas pranimit te klientit.