Pjese kembimi

_MG_9362

Red shpk ka nje experience shumvjecare ne importin dhe tregtimin ne tregun Shqiptar te pjeseve te kembimit per Kamiona, Autobuse dhe trailera. Mallrat tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit, shume prej te cilave jane lider ne kete biznes prej dhjetra vitesh dhe i tregtojne produktet e tyre ne mbare globin.

Aktualisht ne kemi 5 pika shitje me pakice, respektivisht ne Tirane, Durres, Korce, Vore (ne autostrade) dhe Fushe Kruje ndersa shitja me shumice behet ne magazinen tone kryesore ne Tirane. Cmimet e shumices ne i ofrojme per klientet tane ekskluzive ne rrethe, ndersa per Serviset dhe klientet potenciale ofrojme zbritje ne varesi te volumit te punes.