Sherbimet


redshpk_qualitetKUALITET
redshpk_garanciGARANCI
redshpk_skontoSKONTO

Red shpk ka nje experience shumvjecare ne importin dhe tregtimin ne tregun Shqiptar te pjeseve te kembimit per Kamiona, Autobuse dhe trailera. Mallrat tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit, shume prej te cilave jane lider ne kete biznes prej dhjetra vitesh dhe i tregtojne produktet e tyre ne mbare globin. Aktualisht ne kemi 5 pika shitje me pakice, respektivisht ne Tirane, Durres, Korce, Fushe Kruje dhe Vore (ne autostrade), ndersa shitja me shumice behet ne magazinen tone kryesore ne Tirane. Cmimet e shumices ne i ofrojme per klientet tane ekskluzive ne rrethe, ndersa per Serviset dhe klientet potenciale ofrojme zbritje ne varesi te volumit te punes.

Per me teper ne Servisin tone modern, Ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit. Nje tjeter sherbim i rendesishem eshte dhe mirmbajtja, instalimi apo riparimi i sistemeve hidraulike te kamioneve. Sherbimet ne servisin tone kryhen ne perputhje me procedurat dhe rekomandimet e prodhuesve te mjeteve dhe kombinuar me cilesine e mallrave qe ne ofrojme, na japin mundsine per te ofruar garanci 12 muaj per cdo riparim.

Ne bashkepunim me firmat Wabco, Haldex, Hella, DieselTechnic dhe Bergkraft mundesojme edhe porosi te shpejta te cilat mbrrijne ne destinacion me UPS apo DHL brenda 4 diteve pune pas pranimit te klientit.

Me eksperiencen qe kemi, si dhe me ndihmen e programeve te ndryshme profesionale, ju informojme per frekuencen e nderrimit te mallrave te konsumit si filtra, vajra, rripa transmisioni, apo per kontrollet e nevojshme periodike qe rekomandohen per mirfunksionimin e mjetit Tuaj. Po ashtu ju ndihmojme te identifikoni pjeset e kembimit si dhe ju sugjerojme menyren e gjetjes se tyre per pjeset qe nuk i kemi ne stok.

Po ashtu firma jone organizon brenda dhe jashte vendit, trainime te specializuara per njohjen dhe diagnostifikimin elektronik te sistemeve te frenimit, ABS, EBS dhe EPC me certifikate te leshuar nga WABCO, tranime per instalimin apo riparimin e sistemeve hidraulike me certificate te leshuar nga HYVA International,si dhe trainime per sistemet e takografeve dhe certifikate te leshuar nga VDO.