Balestra me cmim super

Me shume

Porosi ekspres per klientet tane

Asgje nuk eshte e pa mundur nese bashkepunoni me RED shpk. Porosi ekspres per klientet tane. – Leve marshi I-SHIFT […]

Me shume

Kerkohet mekanik xhenerik me pervoje pune

Firma jone ka nevoje per mekanike xhenerike 1. Te jene mosha maksimale 40 vjec 2. Te kete te pakten 5 […]

Me shume

Schomacker Federnwerk, cilesia maksimale per balestrat e mjetit tuaj

Cilesia gjermane ju vjen ne ndihme me nje kualitet te pa imagjinueshem per balestrat tuaja. Prodhuesi me i madh europian […]

Me shume

Red shpk eshte distributor zyrtar i Haldex ne Shqiperi

Haldex – eshte nje nga prodhuesit me te shquar ne fushen e automekanikes. Red shpk eshte distributor zyrtar per Shqiperine […]

Me shume

Sistem hidraulik per ngritjen e kazanit.

Vazhdon bashkpunimi me kompanine me prestigjoze per sisteme hidraulike ‘hyva’. Tashme ne oferte seti hidraulik vjen vetem per 1388 euro. […]

Me shume

Hapet filiali me i ri ‘red’

Per te rritur cilesine e sherbimit per zonen veriore dhe veri lindore ‘red shpk’ hap nje filial te ri ne […]

Me shume

Porosi ekspres per klientet tane 

– Porosi e ardhur brenda tre diteve nga gjermania per klientet tane. – Edhe ne fabrikat me prestigjoze ne europe […]

Me shume

Riparimi i injektoreve per mjetin tuaj

Servisi Red ofron per te gjithe klientet e saj mundesine e riparimit te injektoreve me garanci maksimale. Ne bejme: Kontroll […]

Me shume