Schomacker Federnwerk, cilesia maksimale per balestrat e mjetit tuaj

Cilesia gjermane ju vjen ne ndihme me nje kualitet te pa imagjinueshem per balestrat tuaja.
Prodhuesi me i madh europian i balestrave per te gjithe gamen e kamioneve dhe trailerave eshte ne Shqiperi prej 15 vitesh dhe ne ndihemi krenare qe jemi distributor zyrtar i tij.

schomacker3

Per tonazhe te renda dhe per terrene te veshtira perdorni balestrat Schomacker qe mjeti juaj te mberrije gjithmone ne destinacion.
Schomacker perdor cilesine me te larte te çelikut ne Europe per te dhene garancine maksimale per produktet e saj.
Kualiteti i saj permbush standartet me te larta ne industrine boterore te automobilave (ISO TS 16949) dhe krijon besim maksimal ne sherbimet tona.
Teknologjia inovative e matjes se fortesise XSTRESS 3000 ben qe keto produkte te garantojne qendrueshmeri dhe cilesi maksimale.

schomacker2

schomacker1

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required