Servis i kualifikuar

Diagnoze me kompjuter origjinal

redshpk-riparim

Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit. Nje tjeter sherbim i rendesishem eshte dhe mirmbajtja, instalimi apo riparimi i sistemeve hidraulike te kamioneve. Sherbimet ne servisin tone kryhen ne perputhje me procedurat dhe rekomandimet e prodhuesve te mjeteve dhe kombinuar me cilesine e mallrave qe ne ofrojme, na japin mundsine per te ofruar garanci 12 muaj per cdo riparim.