Red shpk eshte distributor zyrtar i Haldex ne Shqiperi

Haldex – eshte nje nga prodhuesit me te shquar ne fushen e automekanikes.
Red shpk eshte distributor zyrtar per Shqiperine i kesaj korporate te mirenjohur.
Te gjithe klientet te cilet kane ne mjetet e tyre sisteme haldex do te gjejne te ne mbeshtetje dhe garanci per riparimin apo nderrimin e pjeseve te tyre.
Sot nga haldex, per nje nga klientet tane kemi sjelle me fedex dy modulatore te frenimit ‘ebs +, gjenerata e dyte.

Sipas nevojes ju asistojme edhe me programimin e tyre.
Me perkushtim dhe seriozitet, jemi te pa lodhur ne sherbimin tuaj.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required