Porosi ekspres per klientet tane 

– Porosi e ardhur brenda tre diteve nga gjermania per klientet tane.
– Edhe ne fabrikat me prestigjoze ne europe ndodh qe te kete mungesa te zerave te ndryshem te pjeseve.
– Edhe ne, e kemi te pa mundur qe te kemi cdo gje ne gjendje dhe per kete arsye i sherbejme klienteve tane me porosi ekspres brenda tre diteve direkte nga gjermania apo mbare europa.
– Red shpk – nje vlere e shtuar per punen tuaj.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required