Hapet filiali me i ri ‘red’

Per te rritur cilesine e sherbimit per zonen veriore dhe veri lindore ‘red shpk’ hap nje filial te ri ne rrugen nacionale Fushe Kruje – Lac, kilometri 4.

Cilesia dhe korrektesia si virtyt i kompanise sone do perfaqesohet me se miri edhe ne kete filial.
Me nje game te gjere te produkteve, ju mirpresim per bashkepunim.
Me ne ‘cilesia eshte kursim’

1 comment

Tani Tirane said:

Reply
September 19, 2016 at 6:47 pm

Shume suksese firmes red. nje pune me te vertete per tu lavderuar

Write a Comment

Fields with * are required