Ulje!

Filter Kompresori Wabco

(1 customer review)

Filter Kompresori Wabco, Kodi prigjinal 4324102227

Description

Për gati 20 vjet, filtri i shkarkos WABCO ka ofruar nje performancë të shkëlqyer në rrugë. Ky filter siguron mbrojtje maksimale kundra lageshtires
Filtrat Wabco jane te ndertuar me materiale te riciklueshme dhe ofrojne mbrojtje maksimale per mjedisin

1 review for Filter Kompresori Wabco

  1. redshpk

    Filter shume i mire

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.