Sticky Post

7

This is a sticky post!!! Make sure it sticks!

There are a few things to verify:

  • The sticky post should be distinctly recognizable in some way in comparison to normal posts. You can style the .sticky class if you are using the post_class() function to generate your post classes, which is a best practice.
  • They should show at the very top of the blog index page, even though they could be several posts back chronologically.
  • They should still show up again in their chronologically correct postion in time, but without the sticky indicator.
  • If you have a plugin or widget that lists popular posts or comments, make sure that this sticky post is not always at the top of those lists unless it really is popular.

This should then split into other pages with layout, images, HTML tags, and other things.

Balestra me cmim super

Porosi ekspres per klientet tane

Asgje nuk eshte e pa mundur nese bashkepunoni me RED shpk.
Porosi ekspres per klientet tane.

– Leve marshi I-SHIFT per mjetet Volvo.
– Kompleks valvol ajri WABCO me dy vjet garanci.
– Cdo produkt i kerkuar mberrin tek ju brenda 3 dite pune, nga momenti i porosise.

Qe te keni eficence maksimale te mjeteve tuaja, bashkepunoni me RED shpk.
Garancia e punes tuaj.

Kerkohet mekanik xhenerik me pervoje pune

Firma jone ka nevoje per mekanike xhenerike

1. Te jene mosha maksimale 40 vjec
2. Te kete te pakten 5 vite experience si mekanik me kamione.
3. Te njohe shume mire sistemet baze te kamionit, frenat, drejtimin, suspensionin.
4. Te jete I afte te punoje ne grup dhe I komunikueshem.
5. Preferohen ata kandidate qe jane me vendbanim ne rrethin e Tiranes ose Durresit

Per me shume informacion mund te kontaktoni te menu kontakt

Schomacker Federnwerk, cilesia maksimale per balestrat e mjetit tuaj

Cilesia gjermane ju vjen ne ndihme me nje kualitet te pa imagjinueshem per balestrat tuaja.
Prodhuesi me i madh europian i balestrave per te gjithe gamen e kamioneve dhe trailerave eshte ne Shqiperi prej 15 vitesh dhe ne ndihemi krenare qe jemi distributor zyrtar i tij.

schomacker3

Per tonazhe te renda dhe per terrene te veshtira perdorni balestrat Schomacker qe mjeti juaj te mberrije gjithmone ne destinacion.
Schomacker perdor cilesine me te larte te çelikut ne Europe per te dhene garancine maksimale per produktet e saj.
Kualiteti i saj permbush standartet me te larta ne industrine boterore te automobilave (ISO TS 16949) dhe krijon besim maksimal ne sherbimet tona.
Teknologjia inovative e matjes se fortesise XSTRESS 3000 ben qe keto produkte te garantojne qendrueshmeri dhe cilesi maksimale.

schomacker2

schomacker1

Red shpk eshte distributor zyrtar i Haldex ne Shqiperi

Haldex – eshte nje nga prodhuesit me te shquar ne fushen e automekanikes.
Red shpk eshte distributor zyrtar per Shqiperine i kesaj korporate te mirenjohur.
Te gjithe klientet te cilet kane ne mjetet e tyre sisteme haldex do te gjejne te ne mbeshtetje dhe garanci per riparimin apo nderrimin e pjeseve te tyre.
Sot nga haldex, per nje nga klientet tane kemi sjelle me fedex dy modulatore te frenimit ‘ebs +, gjenerata e dyte.

Sipas nevojes ju asistojme edhe me programimin e tyre.
Me perkushtim dhe seriozitet, jemi te pa lodhur ne sherbimin tuaj.

Sistem hidraulik per ngritjen e kazanit.

Vazhdon bashkpunimi me kompanine me prestigjoze per sisteme hidraulike ‘hyva’.
Tashme ne oferte seti hidraulik vjen vetem per 1388 euro.
Garanci 2 vite pas montimit.
Asistence teknike ne servisin tone.

Hapet filiali me i ri ‘red’

Per te rritur cilesine e sherbimit per zonen veriore dhe veri lindore ‘red shpk’ hap nje filial te ri ne rrugen nacionale Fushe Kruje – Lac, kilometri 4.

Cilesia dhe korrektesia si virtyt i kompanise sone do perfaqesohet me se miri edhe ne kete filial.
Me nje game te gjere te produkteve, ju mirpresim per bashkepunim.
Me ne ‘cilesia eshte kursim’

Porosi ekspres per klientet tane 

– Porosi e ardhur brenda tre diteve nga gjermania per klientet tane.
– Edhe ne fabrikat me prestigjoze ne europe ndodh qe te kete mungesa te zerave te ndryshem te pjeseve.
– Edhe ne, e kemi te pa mundur qe te kemi cdo gje ne gjendje dhe per kete arsye i sherbejme klienteve tane me porosi ekspres brenda tre diteve direkte nga gjermania apo mbare europa.
– Red shpk – nje vlere e shtuar per punen tuaj.

Riparimi i injektoreve per mjetin tuaj

Servisi Red ofron per te gjithe klientet e saj mundesine e riparimit te injektoreve me garanci maksimale.
Ne bejme:

  1. Kontroll dhe riparim te linjes se naftes dhe injektoreve
  2. Regjistrim i valvolave te motorrit.
  3. Kontroll dhe riparim te problemeve elektrike ne linjat e naftes.

“Red service” ne kujdesemi qe mjeti juaj te mos ndalet ne asnje moment.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!